2020 yılı güncel saç ekimi fiyatları ne kadar?

0
98
2020 yılı güncel saç ekimi fiyatları ne kadar?

2020 yılı güncel saç ekimi fiyatları ne kadar sorusuna vereceğimiz yanıtlar, saç ekimi için size yardımcı olacaktır. 

Saç ekimi, son dönemlerin en popüler saç çıkartma yöntemleri arasında yer almaktadır. Saç dökülmesi, her kadın ve erkeğin başına gelebilecek en doğal durumlardan biridir ve bunun bir hastalık sebebi ile gerçekleşmemesi, herhangi bir soruna yol açmaz. 2020 yılı güncel saç ekimi fiyatları ne kadar? Sorusuna yanıt vereceğimiz bu yazımız ile daha kapsayıcı bilgilere ulaşacaksınız.

2020 yılı güncel saç ekimi fiyatları ne kadar?

Saç ekim fiyatlarının neye göre belirlendiği ile konuya başlamak, daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. FUE yöntemi ile saç ekimi ve geliştirilen DHI yöntemi ile saç ekimi fiyatları, birbirinden farklıdır. Tabi buna ek olarak 90’lı yıllarda kullanılan, günümüzde ise çok nadir tercih edilen FUT yöntemi ile saç ekimi fiyatları da yine birbirinden farklıdır.

Saç ekim fiyatları neye göre belirlenir?

Saç ektirmek isteyenlerin ilk yaptıkları araştırma, elbette fiyatlar konusudur. Çünkü günümüzde çok sayıda saç ekim merkezinin olması, fiyatlar konusunda kafaların karışmasına neden olmaktadır. Daha önceki yazılarımızda buna yönelik açıklama yapmıştık ancak yine de tekrar olması amacıyla saç ekim fiyatları neye göre belirlenir sorusu hakkında bilgi verelim.

2020 yılı güncel saç ekimi fiyatları ne kadar?

  • Saç ekim merkezine göre fiyatlar belirlenir

Bir saç ekim merkezinin konumu, fiyatlarda belirleyici bir etkendir. İstanbul’da saç ekim merkezi sayısının çok fazla olduğu bilinen bir gerçektir. Ama bazı yerler, konumlarından dolayı daha yüksek fiyat verebiliyorlar.

  • Saç ekimi gerçekleştirecek uzmana göre fiyatlar belirlenir

Saç ekim merkezi kadar operasyonu gerçekleştirecek uzman da önemli bir rol oynar. 2020 yılı güncel saç ekimi fiyatları konusunda araştırma yaparken karşınıza birbirinden farklı rakamların çıkmasının bir nedeni de budur. Bazı uzmanların referansları çok fazladır ve kullandığı teknikler daha sağlıklı netice verdiği için saç ekim fiyatı da yüksek olur.

  • Ekilen greft sayısı saç ekimi fiyatlarını belirler

Saç ekiminde en önemli detay, greft sayısıdır, çünkü fiyatlar genel olarak yukarıda saydığımız iki özellikten ziyade, greft sayısına göre belirlenmektedir. Bazı insanlarda dökülen saç bölgesi çok geniş olabiliyor ve bu da daha fazla saç kökünün ekilmesini gerektiriyor. Bu da saç ekimi fiyatlarına yansır.

  • Kullanılacak saç ekimi yöntemi fiyatları belirler

Saç ekiminde genel olarak kullanılan iki yöntem vardır. Bunlardan biri FUT yöntemi ile saç ekimi, diğeri ise FUE yöntemi ile saç ekimi operasyonudur. Buna ek olarak FUE yöntemi daha da geliştirilerek DHI yöntemi ile saç ekimi yapılabilmektedir. Bu üç yöntem de yine saç ekimi fiyatları üzerinde önemli etkiye sahiptir.

İlginizi Çekebilir  Saç Ekimi Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

2020 yılı güncel saç ekimi fiyatları ne kadar?

Saç ekimi yaptırmadan önce dikkatli olun

Yukarıda saç ekimi fiyatlarını belirleyen temel etkenlerden söz ettik. Kellik problemi, dünyada en sık yaşanan saç problemlerinin başında gelmektedir ve saçlarına yeniden kavuşmak isteyenler daha çok saç ekimi yöntemine başvururlar. Saç ekiminden önce bilinmesi gerekenler başlıklı yazımızı incelediğinizde, daha kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ancak kısa ve öz olarak saç ekimi yaptırmadan önce hastane veya saç ekim merkezi araştırması yaparken dikkatli olmanız, saç ekimini gerçekleştirecek uzmanın alanında ne kadar başarılı olduğunu gözden geçirmeniz ve buna göre karar vermenizin önemli olduğunu söylememiz gerekir.

Editör Puanı:
Bu yazıyı puanlamak için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]
Önceki İçerikSaç dökülmesine ne iyi gelir?
Sonraki İçerikSaç ekimi işlemi ne kadar sürer?
Sacbakimi.co için editörlük yapıyorum. Kadın ve erkeklerin en temel bakımlarından olan saç bakımıyla ilgili en doğru bilgileri sizlerle paylaşmak için buradayım :) Saç bakımının yanı sıra diğer güzellik sırları ve doğal kürlerle sizlerle olacağım. Beklemede kalın :)

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here